První pivo v nové pivnici děčínského Nomádu

První Satan od generála. Pivovar Nomád zahájil ve středu 2. června provoz nové pivnice. Otevřel ji v prostorách bývalého divadelního klubu Městského divadla Děčín. První pivo tam slavnostně natočil generál Petr Pavel.

Šlo o Satan, nejsilnější pivo z nabídky pivovaru Nomád, které bude na čepu právě jen v Divadelním Pubu.

„Připili jsme si společně nejen na úspěch nové pivnice, ale symbolicky i na to, aby se všem podnikům, na které těžce dopadla epidemie zase brzy dařilo,“ uvedl generál Pavel.

Ten se ještě předtím setkal se zástupci několika podnikatelů děčínské gastronomie. Zajímal se o dopady epidemii koronaviru na jejich podnikání. 

Dopoledne se během své návštěvy Děčína setkal i s náměstkem děčínského primátora Martinem Poštou, který byl jedním z klíčových aktérů u zrodu místního očkovacího centra. Mluvili spolu o postupu města v současném období rozvolňování opatření, zkušenostech z ročního boje s krizí a očekáváních do dalších měsíců.

Odebírejte novinky

Přihlaste se k odběru novinek z iniciativy Spolu silnější a buďte mezi prvními, kdo bude vědět o našich plánovaných akcích. Pravidelně zasíláme shrnutí nejzajímavějších článků z médií a příspěvků na sociálních sítích. Stejně tak se můžete díky našim newsletterům připojit k dobročinným aktivitám.

#spolusilnejsi